Comunicate de presă

Târgul Ghidul Miresei - Cel mai mare Târg de Nunți din România!

Târgul Ghidul Miresei, cel mai mare târg naţional de nunţi, îşi deschide porţile în perioada 5-7 Mai 2023 la Hala Laminor din Bucureşti. 

Aşa cum ne-a obişnuit de aproape 15 ani, Târgul Ghidul Miresei reuneşte vreme de 3 zile sute de expozanţi atât din toate colţurile României, cât şi de peste hotare. Mii de miri şi mirese din toată ţara vor fi aşteptati cu oferte speciale de rochii de mireasă, cu inele de logodnă şi verighete pentru toate gusturile şi buzunarele, cu costume de ceremonie, colecţii 2023 de invitaţii de nuntă, servicii foto-video si de divertisment, locaţii, decor şi aranjamente florale în tendinţele sezonului.

"Pentru organizarea nunţii orice cuplu e nevoit să alerge întruna, cu zeci de programări la diverşi potenţiali furnizori de produse sau servicii. Atunci când sunt atât de mulţi specialişti şi oferte reunite sub acelaşi acoperiş, viitori miri economisesc extrem de mult timp, beneficiază de reducerile exclusive deci economisesc şi bani, şi au ocazia să se bucure de surprizele evenimentului: audiţii muzicale, degustări diverse, probe de machiaj, sesiuni foto şi clipuri video 360⁰. Dar cel mai important este că pot beneficia de consultanţă gratuită de la cei mai mari specialişti din industria de nunţi, şi au ocazia să plece fericiţi că au rezolvat întreaga organizare a unui eveniment de basm în numai 1-2 zile, la preţuri mult reduse şi fără mare efort" a declarat Ana Haralambie, fondatorul revistei Ghidul Miresei şi Organizator de Evenimente VIP de peste 15 ani.

Ediţia aniversară cu numărul 30 a Târgului naţional de nunţi Ghidul Miresei va ajuta mii de viitori miri din toată țara să îşi organizeze o nuntă de neuitat.

Detalii despre eveniment, program, bilete şi concursuri pot fi găsite pe www.targulghidulmiresei.ro .