Please choose a file:

Târgurile Ghidul Miresei sunt recunoscute pentru dimensiunea lor și numarul record de viitori însurăței care ne calcă pragul fiecarei ediții a evenimentului nostru! Un record de peste 26.000 de vizitatori la o suprafață de expunere de aproape 10.000 de mp cu peste 300 de firme din domeniu, o lista impresionantă de vedete prezente la târg în calitate de expozanți sau invitați, oferte speciale și reduceri dedicate evenimentului, acestea sunt, statistic vorbind, performanțele care recomandă de 10 ani Târgul Ghidul Miresei ca lider al pieței organizatorilor de târguri de nunți.

În parteneriat cu Romexpo, am organizat între 2011-2020 câte trei ediții anuale de târg (iarnă, primăvară și toamnă) pentru a pune la dispoziție spațiul perfect de întâlnire dintre viitori miri și cei care îi vor ajuta să-și organizeze evenimentul așa cum au visat. Acum va asteptam si pe voi pentru a va prezenta ofertele in fata mirilor sezonului urmator!

Hala Laminor
Cea mai Mare hala expozitionala din Europa de Est
De 10 ori cât Arena Națională

Ce spun furnizori importanți din piață:

‘’Sunt foarte mulțumit de buna organizare a acestui târg, lucru care s-a văzut în prezența numeroasă a vizitatorilor. Ca și vânzari pot spune că a fost una dintre cele mai frumoase experiențe pe care le-am avut până acum la un târg de profil.’’ - Alexandru Ciucu.

"Am vândut doar în ziua de sâmbătă cât am vândut la ediția noastră record din februarie 2012, tot la Ghidul Miresei. Cel mai bun târg pe care l-a vazut Maya Fashion vreodată!" -  Mariana Florea, Maya Fashion

‘’Este cel mai bun târg de nunți la care am participat în ultimii 5 ani.’’ - Mihai Albu.

‘’Îl consider un târg foarte reușit și foarte bine promovat care a adus extrem de mulți vizitatori.‘’ - Natalia Vasiliev

"Am bătut orice record de contracte semnate vreodată în timpul unui târg. Ne-am depășit targetul vizat de contracte cu 60%, și din experiențele trecute știm că vom mai semna și în zilele de după târg" - Nunți de Vis.

‘’Acesta este un târg de nunţi adevărat, vizitatorii pot găsi absolut orice le este necesar pentru ziua cea mare. Multitudinea de oferte, spaţiul uriaş de expunere, totul este impresionant! Am văzut că vizitatorii sunt foarte încântaţi, dar şi noi (n.r.- ofertanţii) suntem extrem de fericiţi pentru oportunităţile din aceste 3 zile. Noi personal nu am văzut un târg atât de reuşit niciodată, felicitări organizatorilor!’’ - Atelier Cosmina Englizian.

"Pentru noi, această ediție din februarie reprezintă cel mai bun târg la care am participat de când am pornit afacerea. Și asta spune tot! Felicitări Ghidul Miresei, v-ați făcut treaba!"  - Elegance Craiova.

"A fost cel mai bun târg la care am participat vreodată... mai venim și la anul!" - Best Bride.

‘’Este cel mai mare târg din anul acesta la care participăm (ca suprafață amenajată, firme participante, vizitatori) cu un trafic impresionant, în special pentru ziua de vineri. Un târg bine organizat la care dorim sa fim prezenți și pe viitor.’’ – Sabion.

‘’Organizatorii au crescut mai mult decât piața în care activează. Din punctul nostru de vedere [...] acest eveniment ne aduce față în față cu de 10 ori mai mulți clienți decât un târg de profil auto.’’ – Porsche România.

Vă mulțumim anticipat pentru susținere și vă invitam să ne urmăriți în continuare și pe www.GhidulMiresei.roInstagramFacebook si Tiktok .